WAT IS INOA ?
INOA is een revolutie op het gebied van professionele haarkleuring. Net zoals de DVD de opvolger is van de videoband en de I-pod de opvolger van de platenspeler, is INOA de toekomst in haarkleuring. Met INOA kan uw kapper alles wat hij/zij voorheen ook kon met een blijvende haarkleuring, bijvoorbeeld het dekken van uw grijze haren, maar dan nu zónder ammoniak. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN INOA ?
INOA heeft 3 belangrijke voordelen voor u als consument:


Nu geurloos. Zonder ammoniak. 
De formule van INOA is zonder ammoniak en parfumvrij. Dit betekent dat u geen last heeft van een onprettige geur tijdens de kleurservice.
Optimaal comfort voor de hoofdhuid.
Omdat de formule van INOA zonder ammoniak is en daarnaast huidbeschermende bestanddelen bevat, is het risico op irritatie van de hoofdhuid sterk verminderd.
Absoluut respect voor het haar.
Bij INOA is de natuurlijke beschermlaag van het haar 2 keer meer beschermd dan bij een klassieke blijvende haarkleuring. Daarnaast blijven het natuurlijke lipide-gehalte en essentiële aminozuren van het haar behouden. Uw haar voelt ná de kleuring net zo glad aan als vóór de kleuring. Een perfect egale kleur met een prachtige glans is het resultaat.

HOE WERKT INOA ?
INOA werkt op basis van de ‘ODS Technologie’ (Oil Delivery System). Waar een klassieke blijvende haarkleuring is gebaseerd op water, bevat INOA een hoge concentratie olie. Deze revolutionaire olie-basis zorgt ervoor dat de werking van de kleuring wordt geoptimaliseerd.